Keurslager De Haas

Keurslager De Haas is een Slagerij gelegen aan Hoofdstraat 230 in Velp.

Meer informatie over Keurslager De Haas in Velp

In Velp is de winkel Keurslager de Haas gevestigd aan de Hoofdstraat. Samen met vijf andere verswinkels vormen ze 'de Versgaard', een winkel vol verse en bijzondere producten. De winkel heeft enthousiaste medewerkers zoals Johan, Jacqueline, Maarten, Tamara, Chantal, Kevin, Meghan, Lennart en Mees. Bij Keurslager de Haas kun je terecht voor heerlijk vlees. Daarnaast kun je de slagerij volgen via social media en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om recepten, aanbiedingen, nieuwe producten en lekkere verse vleeswaren te ontvangen. Bij inschrijving ontvang je ook een De Haas Spaarkaart waarmee je kunt sparen voor korting op je bestellingen.

Wil je weten wat Keurslager De Haas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager De Haas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager De Haas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager De Haas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Keurslager De Haas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager De Haas

Bezoekers bekeken ook