Keurslager De Haas (Worstmakerij)

Keurslager De Haas (Worstmakerij) is een Slagerij gelegen aan Overhagenseweg 41 in Velp.

Meer informatie over Keurslager De Haas (Worstmakerij) in Velp

Keurslager de Haas is een slager en traiteur in Arnhem en omgeving. Het bedrijf bestaat uit 8 slagerijen, een groentezaak en een bakkerij. Ze bieden heerlijke vleesspecialiteiten en maaltijden aan in hun winkels en verzorgen ook catering voor gezinnen, bedrijven en instellingen in de regio. Keurslager de Haas bestaat al sinds 1940 en staat bekend om hun passie voor lekker eten. Ze bieden een breed assortiment aan producten, recepten en achtergrondinformatie op hun website. Daarnaast kunnen ze helpen bij het organiseren van feestjes, het bezorgen van boodschappen en het bestellen van complete maaltijden. Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je een De Haas Spaarkaart cadeau en kun je sparen voor korting.

Wil je weten wat Keurslager De Haas (Worstmakerij) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager De Haas (Worstmakerij) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager De Haas (Worstmakerij)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager De Haas (Worstmakerij) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Keurslager De Haas (Worstmakerij) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager De Haas (Worstmakerij)

Bezoekers bekeken ook