Kapsalon Blits

Kapsalon Blits is een Kapper gelegen aan Van der Duyn van Maasdamstraat 45 in Dieren.

Meer informatie over Kapsalon Blits in Dieren

Onze salon legt de focus op persoonlijke aandacht en kwaliteit. De klant staat centraal en onze kapsters helpen met advies en expertise om de wens van de klant om te zetten in een look waar je met een grote glimlach de salon verlaat. Onze salon is een ontspannende plek waar je kunt relaxen in een aangename omgeving. We werken met de producten van Milk_Shake en we staan klaar om al je vragen te beantwoorden. We werken uitsluitend op afspraak, zodat je niet hoeft te wachten. Maak gemakkelijk een afspraak via de contactgegevens op onze website.

Wil je weten wat Kapsalon Blits verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Blits of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Blits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Blits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Kapsalon Blits reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Blits

Bezoekers bekeken ook