JUST MORE fashion&shoes

JUST MORE fashion&shoes is een Damesmode gelegen aan Callunaplein 54 in Dieren.

Meer informatie over JUST MORE fashion&shoes in Dieren

In het hart van Dieren, op winkelcentrum Callunaplein, bevindt zich de gezelligste boetiek van de regio: Just More Fashion. Met passie, kennis en aandacht helpen zij klanten aan de perfecte outfit. Just More Fashion is een fysieke winkel met persoonlijke aandacht en een fijne sfeer. Ze hebben een beperkte webshop omdat ze liever persoonlijke aandacht aan elke klant willen geven. Bij Just More Fashion vind je alle trends op modegebied, evenals mooie kleding, schoenen, horloges en accessoires. Ze hebben mode voor alle vrouwen en bieden koffie en gezelligheid aan de heren. Just More Fashion bestaat al bijna 20 jaar en wordt gerund door Linda, met hulp van Nicky en Natasja. Ze stylen klanten en zorgen ervoor dat ze zich fijn en stralend voelen. Kortom, bij Just More Fashion kun je gezellig winkelen met persoonlijke aandacht.

Wil je weten wat JUST MORE fashion&shoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JUST MORE fashion&shoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JUST MORE fashion&shoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JUST MORE fashion&shoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar JUST MORE fashion&shoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JUST MORE fashion&shoes

Bezoekers bekeken ook