Jonkvrouw Brantsen Centrum

Jonkvrouw Brantsen Centrum is een Protestantse kerk gelegen aan Dorpsstraat 70 in Rheden.

Meer informatie over Jonkvrouw Brantsen Centrum in Rheden

De website van de Protestantse Gemeente Rheden verwelkomt bezoekers en geeft informatie over de gemeente en haar activiteiten. Er wordt aangekondigd dat het Rhedens Fanfare Corps op 5 november 2023 een najaarsconcert zal organiseren in de Dorpskerk, in samenwerking met een organist. Daarnaast wordt er een thema-avond over voedselverspilling aangekondigd, waarbij wordt benadrukt dat wereldwijd 30% van al het geproduceerde voedsel wordt verspild en bijna een miljard mensen honger lijden. Het Zutphens Barok Ensemble opent op 29 oktober de zondagmiddagserie. Verder worden er verschillende activiteiten in en om de Dorpskerk genoemd, zoals bijbelstudie, een cursus mediteren, samen lezen in de bijbel en een soos. Elke zondag is er om 10.00 uur een eredienst, die online wordt uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl. Er wordt ook vermeld dat vertegenwoordigers van de Raad van Kerken Veluwezoom een nieuwjaarsgroet hebben gebracht aan de Liberaal Joodse gemeente Gelderland voor Rosj Hasjana, het Joodse nieuwjaar. Verder worden er verschillende actuele gebeurtenissen en activiteiten genoemd, zoals het 450-jarig jubileum van Rheden, activiteiten voor jong en oud, een presentatie over een reis naar Rwanda en een bijzondere viering met veel aandacht voor kinderen. De tekst eindigt met de aankondiging van de Startzondag op 17 september.

Wil je weten wat Jonkvrouw Brantsen Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jonkvrouw Brantsen Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jonkvrouw Brantsen Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jonkvrouw Brantsen Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Jonkvrouw Brantsen Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jonkvrouw Brantsen Centrum

Bezoekers bekeken ook