Izaya Sushi Velp

Izaya Sushi Velp is een Afhaalrestaurant gelegen aan Emmastraat 31 in Velp.

Meer informatie over Izaya Sushi Velp in Velp

Bij Izaya Sushi in Velp kun je genieten van heerlijke sushi. Het restaurant heeft een menu met verschillende sushi boxen, zoals de Let's Party M box voor 3 à 4 personen en de Let's Party L box voor 5 à 6 personen. Daarnaast kun je ook kiezen uit diverse poke bowls, zoals de Hete Kip Bowl en de Spicy Chicken Bowl. Voor de liefhebbers van Amerikaanse fusion sushi zijn er rolls zoals de Teriyaki Chicken Roll en de Rainbow Roll. Ook zijn er Deluxe rolls, Dragon rolls en de Chef's Collection met verschillende smaken. Izaya Sushi heeft een app waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Verder kun je punten sparen bij elke bestelling en krijg je bij 15 punten €15 korting. Helaas is de website op dit moment gesloten, maar je kunt je wel aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties.

Wil je weten wat Izaya Sushi Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Izaya Sushi Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Izaya Sushi Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Izaya Sushi Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Izaya Sushi Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Izaya Sushi Velp

Bezoekers bekeken ook