Ittmann Tandartsen

Ittmann Tandartsen is een Tandarts gelegen aan President Kennedylaan 1A in Velp.

Meer informatie over Ittmann Tandartsen in Velp

ITTMANN TANDARTSEN bestaat dit jaar 75 jaar. In 1948 begon George Ittmann zijn familiepraktijk in Arnhem. De praktijk is doorgezet door Hans Ittmann op de Velperweg en wordt sinds 2012 gerund door de derde generatie, tandartsen Olivier Ittmann en Esmée Ittmann-Boonstra. Ze zijn gevestigd op de President Kennedylaan in Velp. Bij ITTMANN TANDARTSEN kunt u terecht voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u contact opnemen met de dokterscentrale. De openingstijden van de praktijk zijn van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur. Ze zijn gesloten in het weekend en op feestdagen en soms op vrijdagmiddag vanwege nascholing.

Wil je weten wat Ittmann Tandartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ittmann Tandartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ittmann Tandartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ittmann Tandartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Ittmann Tandartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ittmann Tandartsen

Bezoekers bekeken ook