IJssalon & Lunchroom Gio's Velp

IJssalon & Lunchroom Gio's Velp is een IJssalon gelegen aan Hoofdstraat 33 in Velp.

Meer informatie over IJssalon & Lunchroom Gio's Velp in Velp

GIO's ijs, gelateria & caffé heeft de volgende contactgegevens: telefoonnummer 06 825 558 51 en e-mailadres giosvelp@gmail.com. De openingstijden zijn op zondag en maandag van 12:00 tot 18:00 uur, en van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. Het adres is Hoofdstraat 33, 6881 TB Velp. Daarnaast is er ook een vestiging op Grote Kerkhof 24 in Deventer, met telefoonnummer 0570 86 22 53. Deze vestiging is momenteel gesloten. Het is niet duidelijk of dit een tijdelijke sluiting is of permanent. GIO's ijs, gelateria & caffé is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ijs, gelato en koffie.

Wil je weten wat IJssalon & Lunchroom Gio's Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJssalon & Lunchroom Gio's Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJssalon & Lunchroom Gio's Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJssalon & Lunchroom Gio's Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar IJssalon & Lunchroom Gio's Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJssalon & Lunchroom Gio’s Velp

Bezoekers bekeken ook