Huis met de Leeuwenkoppen

Huis met de Leeuwenkoppen is een Bed & Breakfast gelegen aan Hoflaan 1 in Dieren.

Meer informatie over Huis met de Leeuwenkoppen in Dieren

Huis met de Leeuwenkoppen is een accommodatie in Dieren, Nederland. Ze bieden een studio en een appartement met gratis WiFi, op slechts 450 meter van het treinstation van Dieren. De accommodatie is huisdiervriendelijk en de eigenaren spreken meerdere talen, waaronder Duits, Engels, Frans en Nederlands. Gasten zijn erg tevreden over hun verblijf en laten positieve opmerkingen achter over de ruime en goed ontworpen kamers, het uitstekende ontbijt en de gastvrijheid van de eigenaren. De accommodatie is gevestigd in een oud gebouw dat prachtig is gedecoreerd met schilderijen, tekeningen en boeken. Er zijn veel kleine details en de kamers zijn voorzien van koffie, thee en zelfs een fles wijn. Kortom, Huis met de Leeuwenkoppen is een geweldige plek om te verblijven in Dieren.

Wil je weten wat Huis met de Leeuwenkoppen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huis met de Leeuwenkoppen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huis met de Leeuwenkoppen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huis met de Leeuwenkoppen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Huis met de Leeuwenkoppen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huis met de Leeuwenkoppen

Bezoekers bekeken ook