Houtplaats

Houtplaats is een Restaurant gelegen aan Schietbergseweg 28 in Rheden.

Meer informatie over Houtplaats in Rheden

Restaurant en café Houtplaats, gelegen aan de voet van de Posbank, biedt een samenspel tussen land, natuur, warmte en gezelligheid. Het restaurant heeft een link naar "hout" die door het hele concept loopt, van de locatie en het interieur tot aan de gerechten. Hier kan iedereen genieten van lekker, puur eten met huisgemaakte, eerlijke producten. Zowel binnen als buiten op het mooie terras is het een unieke plek om te relaxen en te genieten van een heerlijke lunch, uitgebreid diner of een aangeklede borrel. Ook na een lange wandeling is er de mogelijkheid om te genieten van een perfecte cappuccino met huisgemaakte taarten. Daarnaast biedt Houtplaats ook zakelijke mogelijkheden zoals vergaderingen, heisessies, recepties en zakelijke diners. Er zijn ook verschillende arrangementen beschikbaar, zoals barbecues, buffetten voor lunch en diner en high tea. Tot slot biedt Houtplaats ook een plek voor rouwplechtigheden. De openingstijden en contactinformatie zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Houtplaats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Houtplaats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Houtplaats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Houtplaats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Houtplaats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Houtplaats

Bezoekers bekeken ook