Hotellerie Het Wapen van Athlone

Hotellerie Het Wapen van Athlone is een Hotel gelegen aan Hoofdstraat 19 in De Steeg.

Meer informatie over Hotellerie Het Wapen van Athlone in De Steeg

Aan de Hoofdstraat 19 in het charmante dorp De Steeg bevindt zich het voormalige "Het wapen van Athlone". Sinds 2020 staat het bekend als restaurant "La Maison Du Steeg". Het pand heeft een rijke geschiedenis en is in 1823 gerestaureerd door de laatste graaf van Athlone. Het hotel/pension/restaurant genoot vooral in de vorige eeuw grote faam bij welgestelde families, kunstenaars en schrijvers, waaronder Simon Carmiggelt. Het pension/hotel werd gesloten in de jaren '80, maar het restaurant bleef bestaan tot januari 2020. Het voormalige hotel is nu omgedoopt tot Hotellerie Het Wapen van Athlone, met uniek ingerichte kamers in de stijl van La Maison. De hotellerie biedt gratis parkeergelegenheid en fietsverhuur aan en is een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietsroutes in de omgeving. Daarnaast is het dichtbij verschillende steden en attracties, zoals Doesburg, Zutphen, Arnhem, Burgers Zoo en het Openluchtmuseum. Er zijn verschillende themakamers beschikbaar, zoals de Roze kamer en de Blauwe kamer. Voor vragen kunt u contact opnemen met Hotellerie Het Wapen van Athlone.

Wil je weten wat Hotellerie Het Wapen van Athlone verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotellerie Het Wapen van Athlone of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotellerie Het Wapen van Athlone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotellerie Het Wapen van Athlone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Hotellerie Het Wapen van Athlone reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotellerie Het Wapen van Athlone

Bezoekers bekeken ook