Hofstede De Groote Laar

Hofstede De Groote Laar is een Bed & Breakfast gelegen aan Bockhorstweg 1 in Spankeren.

Meer informatie over Hofstede De Groote Laar in Spankeren

Hofstede De Groote Laar is een gerestaureerd gemeentemonument met een rijke historie en authentieke sfeer. Ze bieden een ruime Bed & Breakfast en workshops aan. De kamers hebben een eigen voordeur, badkamer en kitchenette. De Hofstede ligt op de uitlopers van de Veluwe, in het prachtige buitengebied van Spankeren. Het voorerf kijkt uit over de uiterwaarden van de IJssel met mooie vergezichten. De Veluwezoom is vlakbij en biedt veel recreatiemogelijkheden. Binnen een straal van 10 kilometer zijn de Hanzesteden Doesburg en Zutphen, en het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst, te vinden. Arnhem, op een kwartier afstand, biedt veel mogelijkheden op het gebied van winkelen, musea, theater en uitgaan. Bij vragen kunnen ze gecontacteerd worden.

Wil je weten wat Hofstede De Groote Laar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hofstede De Groote Laar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hofstede De Groote Laar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hofstede De Groote Laar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Hofstede De Groote Laar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hofstede De Groote Laar

Bezoekers bekeken ook