Het Wapen van Rheden

Het Wapen van Rheden is een Restaurant gelegen aan Groenestraat 58 in Rheden.

Meer informatie over Het Wapen van Rheden in Rheden

Het Wapen van Rheden is sinds 2017 een populaire plek om naartoe te gaan. Niet alleen vanwege de fijne sfeer en het lekkere eten, maar ook vanwege de goede kwaliteit, het geweldige terras en de super locatie. Het Wapen is niet alleen een restaurant, maar ook een plek waar je gezellig met familie en vrienden een kopje koffie kunt drinken of een borrel kunt doen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om op het zijterras te barbecueën of te genieten van een heerlijk buffet. Als je iets te vieren hebt, kun je contact opnemen of langskomen voor een kopje koffie, waarbij ze gelijk alle mogelijkheden uitleggen. Maak kennis met het team van Het Wapen van Rheden.

Wil je weten wat Het Wapen van Rheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Wapen van Rheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Wapen van Rheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Wapen van Rheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Het Wapen van Rheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Wapen van Rheden

Bezoekers bekeken ook