Het Goede

Het Goede is een Bakkerij gelegen aan Olmenhof 37 in Dieren.

Meer informatie over Het Goede in Dieren

Bij Het Goede wordt heerlijk ambachtelijk desembrood gemaakt, zonder gebruik van broodverbetermiddelen. Het brood wordt gemaakt met water, bloem van een lokale graanteler, een beetje zout en desem als rijsmiddel. Victor Smeets is sinds een aantal jaar aan het bakken en zijn passie voor brood bakken werd aangewakkerd door zijn deelname aan Heel Holland Bakt in 2014. Hij houdt van brood bakken en vooral van ambachtelijk brood maken met desem. Het brood van Het Goede is duurzaam en verantwoord, gemaakt met producten uit de omgeving. Er worden geen toevoegingen gebruikt, alleen water, bloem, zout en desem. Het brood heeft karakter en past bij een gezonde leefstijl. Voor meer informatie en bestellingen kan er contact worden opgenomen via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Het Goede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Goede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Goede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Goede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Het Goede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Goede

Bezoekers bekeken ook