Het AGAhuis

Het AGAhuis is een Keukenwinkel gelegen aan Binnenweg 32 in Ellecom.

Meer informatie over Het AGAhuis in Ellecom

In de maand oktober is er een speciale actie waarbij je 10% korting krijgt bij aankoop van een eR3, eR7, R3 of R7. Daarnaast is er ook een aanbieding voor een Masterchef 110 zwart en een jonge 'loved before' R7 3-oven in de kleur pewter. Op 7 en 21 oktober wordt er een AGAhuis-meedoedemo georganiseerd waarbij geïnteresseerden zich telefonisch kunnen aanmelden. Het AGA huis is een plek waar je warm wordt verwelkomd en waar je alles te weten kunt komen over AGA fornuizen, keukens en wonen. Hier kun je de aangename warmte van een AGA ervaren en meer te weten komen over de genieting, duurzaamheid, gezondheid en efficiëntie die hiermee samen gaan. In de showroom vind je het volledige assortiment van AGA, inclusief de Dual Control, Total Control, Masterchef, City60 en Six-Four. Daarnaast is er ook andere keukenapparatuur verkrijgbaar en kun je deskundig advies krijgen voor je eigen verbouwing. Het Agahuis bevindt zich in Ellecom en is goed bereikbaar vanuit verschillende steden in Nederland.

Wil je weten wat Het AGAhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het AGAhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het AGAhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het AGAhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Het AGAhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het AGAhuis

Bezoekers bekeken ook