HEMA Velp

HEMA Velp is een Warenhuis gelegen aan De Overtuin 3 in Velp.

Meer informatie over HEMA Velp in Velp

HEMA Velp is een winkel waar je terecht kunt voor kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Bij thuisbezorging geldt een levertijd van 1-2 werkdagen, terwijl je bij het ophalen in de winkel je bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt verwachten. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, heb je 14 dagen de tijd om dit te doen. Retourneren kan binnen 30 dagen, mits het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen, zoals gebak en voorverpakte producten, kunnen niet worden geretourneerd. Daarnaast kun je bij HEMA je oude apparaten gratis inleveren bij de aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. HEMA Velp heeft ook nabijgelegen locaties in Huissen, Oosterbeek, Arnhem-Schuytgraaf, Zevenaar, Dieren, Arnhem-Presikhaaf, Westervoort, Arnhem-Centrum, Duiven en Arnhem-Kronenburg.

Wil je weten wat HEMA Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar HEMA Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Velp

Bezoekers bekeken ook