HEMA Dieren

HEMA Dieren is een Warenhuis gelegen aan Callunaplein 88 in Dieren.

Meer informatie over HEMA Dieren in Dieren

HEMA Dieren is een winkel waar je terecht kunt voor kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of af te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, kun je dit binnen 1-3 werkdagen doen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Als je je bestelling wilt retourneren, kun je dit binnen 30 dagen doen in de winkel. Er zijn echter enkele voorwaarden verbonden aan het retourneren, zoals het feit dat het artikel onbeschadigd moet zijn en dat je een aankoopbewijs nodig hebt. Daarnaast kun je bij HEMA je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt, zoals in Duiven, Warnsveld, Didam, Westervoort, Zevenaar, Doesburg, Eerbeek, Velp, Zutphen en Arnhem-Presikhaaf.

Wil je weten wat HEMA Dieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Dieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Dieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Dieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar HEMA Dieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Dieren

Bezoekers bekeken ook