Grote Kerk

Grote Kerk is een Protestantse kerk gelegen aan Kerkstraat 32 in Velp.

Meer informatie over Grote Kerk in Velp

De Protestantse Gemeente Velp biedt ondersteuning aan waar gewenst en staat open voor iedereen. Ze geloven dat de kerk niet alleen een plek is om God te ontmoeten, maar ook om elkaar te ontmoeten. De geloofsgemeenschap is essentieel voor het geloofsleven. Daarnaast is het ook mogelijk om online vieringen bij te wonen en er worden verschillende bijeenkomsten georganiseerd, zoals een extra vergadering van de Taakgroep Vieren, jongerencatechisatie voor 10-12 jarigen, tienerkerk en een oogstdankdienst met ds. Dirk Jan Brans. Men kan ook een gebedsintentie insturen die tijdens de dienst voorgedragen wordt of een digitaal kaarsje aansteken op de website. De adressen van de Grote Kerk + Rondeel en Oude Jan worden vermeld en er zijn links naar de Facebook- en Instagram-pagina van de gemeente. Tot slot zijn er juridische vermeldingen zoals een disclaimer en privacyverklaring, en informatie over de ANBI-status van de verschillende organisaties binnen de gemeente.

Wil je weten wat Grote Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grote Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grote Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grote Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Grote Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grote Kerk

Bezoekers bekeken ook