Grail Avenue

Grail Avenue is een Winkel voor vintage kleding gelegen aan Zimmermanhof 15 in Dieren.

Meer informatie over Grail Avenue in Dieren

Grail Avenue is een online winkel die wereldwijd verzending binnen 3 dagen aanbiedt. In Nederland is de verzending gratis voor bestellingen boven €49,99 en in Europa is de verzending gratis voor bestellingen boven €64,99. Ze verkopen vintage kledingmerken zoals Ralph Lauren en Tommy Hilfiger en hebben elke week nieuwe items die op dinsdag, donderdag en zondag worden toegevoegd. Klanten zijn erg tevreden en laten positieve reviews achter. Als je een foto op Instagram plaatst met je nieuw gekochte item en hen tagt, ontvang je 50% korting op je volgende aankoop. Ze voegen ook gratis cadeautjes toe aan elke bestelling en verrassen regelmatige klanten zelfs met een gratis kledingstuk. Als je je abonneert op hun nieuwsbrief, krijg je 15% korting op je eerste bestelling.

Wil je weten wat Grail Avenue verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grail Avenue of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grail Avenue? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grail Avenue het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Grail Avenue reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grail Avenue

Bezoekers bekeken ook