Goldlooks

Goldlooks is een Schoonheidssalon gelegen aan Elzenstraat 38 in Velp.

Meer informatie over Goldlooks in Velp

Linda Goldman is een specialist op het gebied van (semi) permanente make-up, wimperlifting en -extensions, wenkbrauwstyling en threading. Ze is begonnen met het plaatsen van wimperextensions in 2015 en heeft sindsdien verschillende nationale en internationale trainingen gevolgd om haar vaardigheden te verbeteren. Ze is ook opgeleid tot Allround Permanente Make-up Specialist en geeft regelmatig lessen en masterclasses in Nederland. Haar salon, die GGD-gekeurd is, is gevestigd in Velp en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. GOLDLOOKS biedt verschillende behandelingen aan, waaronder permanente make-up, wimperlifting en -extensions, styling en threading, fineline tatoeages en het laseren van tatoeages en permanente make-up. Neem contact op via WhatsApp of e-mail voor meer informatie.

Wil je weten wat Goldlooks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goldlooks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goldlooks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goldlooks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Goldlooks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Goldlooks

Bezoekers bekeken ook