Goed Eten Velp (www.goedetenvelp.nl)

Goed Eten Velp (www.goedetenvelp.nl) is een Maaltijdbezorging gelegen aan Hoofdstraat 210 in Velp.

Meer informatie over Goed Eten Velp (www.goedetenvelp.nl) in Velp

Carolien van Lenthe en Marcel Eektimmerman zijn al zo'n 20 jaar bevriend en hebben samen het idee gekregen om een maaltijdenwinkel te starten genaamd Goed Eten Velp. In mei 2021 hebben zij hun deuren geopend en bieden zij vers gekookte maaltijden aan die afgehaald of bezorgd kunnen worden. Daarnaast verkopen zij ook een breed assortiment aan culinaire producten in hun winkel. Ze stellen reviews over de ervaringen van hun klanten erg op prijs en moedigen klanten aan om een review te plaatsen. Voor vaste klanten is er de mogelijkheid om een account aan te maken en zo makkelijk opnieuw te bestellen.

Wil je weten wat Goed Eten Velp (www.goedetenvelp.nl) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goed Eten Velp (www.goedetenvelp.nl) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goed Eten Velp (www.goedetenvelp.nl)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goed Eten Velp (www.goedetenvelp.nl) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Goed Eten Velp (www.goedetenvelp.nl) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Goed Eten Velp (www.goedetenvelp.nl)

Bezoekers bekeken ook