GOAT Training

GOAT Training is een Personal trainer gelegen aan Stationsplein in Velp.

Meer informatie over GOAT Training in Velp

GOAT Merchandise is een bedrijf dat personal training en online coaching aanbiedt met als doel om mensen te begeleiden in het worden van de beste versie van zichzelf. Ze gebruiken wetenschappelijk onderbouwde principes en methoden en bieden persoonlijke begeleiding en individuele aanpak. Steven, de oprichter van GOAT, is enthousiast, ondernemend en sportief en wil zijn kennis delen met anderen. Hij is niet alleen een personal trainer, maar ook een vertrouwenspersoon. Er zijn testimonials van tevreden klanten die positieve ervaringen hebben gehad met de trainingen en coaching van GOAT. Ze prijzen de professionele aanpak, de aandacht voor techniek en uitvoering, en de resultaten die ze hebben behaald. Al met al wordt GOAT Training aanbevolen voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen en zijn of haar doelen wil bereiken.

Wil je weten wat GOAT Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GOAT Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GOAT Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GOAT Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar GOAT Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GOAT Training

Bezoekers bekeken ook