Go 2 Dakar

Go 2 Dakar is een Tankstation gelegen aan Gildestraat 17a in Velp.

Meer informatie over Go 2 Dakar in Velp

Custom Workx is gespecialiseerd in het upgraden van voertuigen, waarbij ze kwaliteit upgrades bieden voor alle merken. Ze bieden diensten aan zoals visuele, performance en mechanische aanpassingen, zoals verlagingen, verbredingen, Car Hifi optimalisatie, remklauwen spuiten, uitlaatsystemen aanpassen, wrappen en ramen blinderen. Daarnaast kunnen ze ook grijs kenteken ombouw en het verhogen van terreinwagens verzorgen. Custom Workx is een high-end en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerkoplossingen voor voertuigen. Ze zijn gevestigd op Markweg 2 in Velp en zijn telefonisch bereikbaar op 026-369 00 10 of via e-mail op info@customworkx.nl.

Wil je weten wat Go 2 Dakar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Go 2 Dakar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Go 2 Dakar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Go 2 Dakar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Go 2 Dakar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Go 2 Dakar

Bezoekers bekeken ook