Go 2 Dakar B.V.

Go 2 Dakar B.V. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Markweg 2 in Velp.

Meer informatie over Go 2 Dakar B.V. in Velp

Kien Automotive is een bekende autodealer in het oosten van het land, gespecialiseerd in merken als Alfa Romeo, Fiat, Jeep en Abarth. Het bedrijf is opgericht in 1999 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste specialisten op het gebied van deze merken. Met ruim 40 medewerkers staat het team elke dag klaar om klanten te voorzien van persoonlijke service en advies. Kien Automotive begrijpt dat het kopen van een auto een belangrijke beslissing is en biedt daarom een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige merken en modellen aan. Daarnaast heeft het bedrijf onlangs haar dienstverlening uitgebreid met merken als Vanderhall, Carver, XBUS en Aiways. Ook biedt Kien Automotive uitstekende onderhoudsservice en aftermarket upgrades voor jouw auto. Daarnaast is Kien trots om vriend te zijn van Stichting Gaandeweg, een goed doel dat gezinnen met kinderkanker ondersteunt.

Wil je weten wat Go 2 Dakar B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Go 2 Dakar B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Go 2 Dakar B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Go 2 Dakar B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Go 2 Dakar B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Go 2 Dakar B.V.

Bezoekers bekeken ook