Gino's

Gino's is een Pizzeria gelegen aan Spoorstraat 1 in Dieren.

Meer informatie over Gino's in Dieren

Gino's is een bekend restaurant en café in het centrum van Dieren, dat al 30 jaar bestaat. Ze serveren heerlijke Mediterrane gerechten, vlees van de grill, Turkse en Italiaanse specialiteiten en pizza's. Je kunt er ook lunchen en drankjes nuttigen in het café. Reserveren is mogelijk en ook groepen zijn welkom. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om je bestelling af te halen of thuis te laten bezorgen. Het restaurant is geopend op zondag, maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 - 23.00 uur, en op zaterdag van 15.00 - 02.00 uur. Het café is geopend op zondag, maandag, woensdag en donderdag van 15.00 - 01.00 uur, en op vrijdag en zaterdag van 15.00 - 02.00 uur. Voor speciale gelegenheden en groepen biedt Gino's verschillende mogelijkheden. Het restaurant is gelegen aan de Spoorstraat 1 in Dieren en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Wil je weten wat Gino's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gino's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gino's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gino's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Gino's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gino’s

Bezoekers bekeken ook