Gigantisch Wonen

Gigantisch Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Wilhelminaweg 1 in Dieren.

Meer informatie over Gigantisch Wonen in Dieren

Bij Gigantisch Wonen in Dieren kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Van ontwerp tot styling. Van verkoop tot leggen. Ons assortiment is gezellig, vernieuwend, eigentijds én betaalbaar. We hebben een uitgebreide collectie van toonaangevende merken en bieden persoonlijke aandacht, service en vakkundig advies. Of u nu gaat verbouwen, verhuizen of gewoon iets anders wilt, ons team helpt u graag en geheel vrijblijvend verder. Daarnaast bieden we stijlvolle zonwering en handige tips van onze styliste Yolande. We hebben ook een gloednieuwe kantinevloer. Volg ons op Facebook en Instagram voor nieuwtjes en sfeerbeelden. Gigantisch Wonen begon in 1921 als Lentink Bazaar en is nu uitgegroeid tot een gezellige complete woonwinkel. We zijn een familiebedrijf dat al vier generaties lang hun uiterste best doet om van uw huis een thuis te maken. Ons team van ervaren mensen staat klaar om u te adviseren en we blijven up-to-date door het bezoeken van beurzen en workshops. Onze openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op onze website.

Wil je weten wat Gigantisch Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gigantisch Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gigantisch Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gigantisch Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Gigantisch Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gigantisch Wonen

Bezoekers bekeken ook