Gemeente van Zevende Dags Adventisten Reformatiebeweging

Gemeente van Zevende Dags Adventisten Reformatiebeweging is een Religieuze organisatie gelegen aan Middachterlaan 2 in Ellecom.

Meer informatie over Gemeente van Zevende Dags Adventisten Reformatiebeweging in Ellecom

De najaarseditie van De Sabbatwachter is uitgegeven en wordt uitgereikt aan abonnees of kan worden gelezen in de Online Mediatheek. Er zal ook dit jaar een herfstconferentie plaatsvinden van 6 tot 8 oktober. Het Sabbatschoollesboekje voor het vierde kwartaal is te downloaden in de Online Mediatheek. Meer informatie over gezondheid is te vinden op de websitepagina van de afdeling Gezondheid of in de brochure "De Acht Artsen". Daarnaast zijn er zaterdagse bijeenkomsten waarbij de Bijbelse rustdag (Sabbat) wordt gevierd van zonsondergang op vrijdag tot zonsondergang op zaterdag. Er is ook een themabespreking ter voorbereiding op de aankomende Bijbelstudie (Sabbatschool) en er is informatie beschikbaar over Halloween. De meest gelezen thema's zijn onder andere Halloween, Pasen, en de kracht van vergeving. Verder zijn er ook nog bijbelcursussen, een radiozender, een webwinkel en adresgegevens beschikbaar.

Wil je weten wat Gemeente van Zevende Dags Adventisten Reformatiebeweging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gemeente van Zevende Dags Adventisten Reformatiebeweging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gemeente van Zevende Dags Adventisten Reformatiebeweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gemeente van Zevende Dags Adventisten Reformatiebeweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Gemeente van Zevende Dags Adventisten Reformatiebeweging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gemeente van Zevende Dags Adventisten Reformatiebeweging

Bezoekers bekeken ook