Geber Meubilair

Geber Meubilair is een Meubelmakerij gelegen aan Zutphensestraatweg 1B in Dieren.

Meer informatie over Geber Meubilair in Dieren

Geber Meubilair is gespecialiseerd in meubelen op maat sinds 1995. Ze kunnen meubels maken in elke gewenste maat, of het nu gaat om een tafel van 1 meter of 6 meter lang. Sinds 2007 zijn ze ook toonaangevend in de verwerking van RVS, waardoor ze hekwerken en tafelpoten kunnen maken. Geber Meubilair maakt van jouw ideeën een waar meubelstuk. Je kunt een kijkje nemen in hun werkplaats en showroom voor inspiratie en advies. Ze bieden diverse houtsoorten en materialen aan, zoals oud teak, eiken, Belgisch hardsteen en RVS, waardoor er vele combinaties en stijlen mogelijk zijn. Ze helpen niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en horeca. Een eenvoudige schets is voldoende om een meubel op maat te laten maken. De openingstijden van de woonwinkel zijn elke dag van 12:00 uur tot zonsondergang, terwijl de werkplaats geopend is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. In de showroom worden meubels en woonaccessoires verkocht van verschillende merken. Verschillende klanten zijn erg tevreden over Geber Meubilair en prijzen de goede service en het maatwerk dat ze leveren. De openingstijden van de woonwinkel zijn elke dag van 12:00 uur tot zonsondergang. Mocht er niemand aanwezig zijn om te helpen, dan kun je altijd een collega van de aangren.

Wil je weten wat Geber Meubilair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geber Meubilair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geber Meubilair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geber Meubilair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Geber Meubilair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geber Meubilair

Bezoekers bekeken ook