Gastouder Petit Chou De Steeg, Rheden

Gastouder Petit Chou De Steeg, Rheden is een Kinderopvang gelegen aan Parkweg 19A in De Steeg.

Meer informatie over Gastouder Petit Chou De Steeg, Rheden in De Steeg

Welkom bij Petit Chou kinderopvang De Steeg, Rheden. Mijn naam is Elsbeth Lam en ik ben 12 jaar werkzaam geweest als pedagogisch medewerker op verschillende soorten kinderdagverblijven. Sinds januari 2021 wonen wij op het landgoed van Rhederoord en mijn opvang kan je vergelijken met een mini kinderdagverblijf. Het grote verschil is echter dat kinderen hier veel meer persoonlijke aandacht krijgen en opgevangen worden in een huiselijke omgeving. Ik werk met verschillende thema's om de ontwikkelingsgebieden van de kinderen te stimuleren en lever een deskundige bijdrage aan hun groei in de eerste vier levensjaren. Ik werk als zelfstandig ondernemend gastouder en er kan gebruik worden gemaakt van kinderopvangtoeslag. Samen met mijn partner Jeroen en onze dochters Skye en Ivy, wonen wij aan de rand van het bos. We hechten veel waarde aan hygiëne en regelmaat en zijn groot fan van de Montessorivisie.

Wil je weten wat Gastouder Petit Chou De Steeg, Rheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouder Petit Chou De Steeg, Rheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouder Petit Chou De Steeg, Rheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouder Petit Chou De Steeg, Rheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Gastouder Petit Chou De Steeg, Rheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouder Petit Chou De Steeg, Rheden

Bezoekers bekeken ook