Gastouder Company

Gastouder Company is een Kinderopvang gelegen aan Laakweg 9a in Rheden.

Meer informatie over Gastouder Company in Rheden

Gastouder Company is een bemiddelingsbureau dat helpt bij het vinden van geschikte gastouders en nannies voor kinderopvang. Ze begrijpen dat kinderopvang persoonlijk is en dat het moet passen bij het gezin. Met hun jarenlange ervaring kunnen ze helpen bij het vinden van de ideale kandidaat. Ze werven, selecteren en bemiddelen gedurende de hele opvangperiode. De dienstverlening is persoonlijk en op maat, en ze streven naar een langdurige samenwerking. Het kabinet heeft besloten om de maximum uurprijs voor kinderopvangkosten te verhogen. Deze stijging geldt voor alle vormen van kinderopvang. Ook wordt er vermeld dat er een overname plaatsvindt bij Gastouder Company, waarbij de huidige eigenaar het stokje overdraagt aan de nieuwe eigenaar op 30 december 2022.

Wil je weten wat Gastouder Company verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouder Company of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouder Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouder Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Gastouder Company reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouder Company

Bezoekers bekeken ook