Fysiotherapie Ruesink

Fysiotherapie Ruesink is een Fysiotherapeut gelegen aan Buitensingel 13 in Ellecom.

Meer informatie over Fysiotherapie Ruesink in Ellecom

Fysiotherapie Ruesink is een praktijk die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ze werken met persoonlijke aandacht, respect en wederzijds vertrouwen. De praktijk is HKZ-gecertificeerd en partner van Fys’Optima. Ze participeren in diverse netwerken, zoals ParkinsonNet, ClaudicatioNet en Topsport Gelderland. De praktijk heeft drie locaties en biedt indien nodig ook behandelingen aan huis. Op de website vindt u alle informatie over het team, de specialisaties, openingstijden en contactgegevens. De specialisaties van de praktijk zijn bekkenfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en manuele therapie. Recent hebben ze het HKZ-keurmerk weten te behouden en hebben ze positieve behandelingen bij Erdem en een netwerkdag voor praktijkondersteuners georganiseerd.

Wil je weten wat Fysiotherapie Ruesink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Ruesink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Ruesink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Ruesink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Fysiotherapie Ruesink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Ruesink

Bezoekers bekeken ook