Fysiotherapie Miriam Donders

Fysiotherapie Miriam Donders is een Fysiotherapeut gelegen aan Worth Rhedenseweg 28A in Rheden.

Meer informatie over Fysiotherapie Miriam Donders in Rheden

FMD+ is een fysiotherapiepraktijk die zich richt op het verbeteren van zowel fysieke als mentale gezondheid. Ze behandelen niet alleen de fysieke klachten, maar besteden ook aandacht aan mentale gezondheid en voorlichting over herstel, preventie en leefstijl. De naam FMD+ staat voor hun allesomvattende visie op gezondheid. Ze geloven dat de balans tussen fysieke en mentale conditie bijdraagt aan de gezondheid en kwaliteit van leven. Ze streven ernaar om de regie over het eigen leven van hun patiënten te bevorderen. FMD+ biedt ook een haal- en brengservice aan en werkt samen met patiënten aan hun herstel. De praktijk heeft twee locaties: Rheden en Huissen.

Wil je weten wat Fysiotherapie Miriam Donders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Miriam Donders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Miriam Donders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Miriam Donders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Fysiotherapie Miriam Donders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Miriam Donders

Bezoekers bekeken ook