Fysiotherapie Het Nieuwland

Fysiotherapie Het Nieuwland is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Admiraal Helfrichlaan 89a in Dieren.

Meer informatie over Fysiotherapie Het Nieuwland in Dieren

Fysiotherapie Het Nieuwland in Dieren biedt verschillende behandelingen aan, waaronder fysiotherapie, revalidatie, manuele therapie, longfysiotherapie, leefstijlinterventie, dry needling, cupping, shockwavetherapie en medical taping. Ze zullen samen met de patiënt bespreken welke behandeling het meest geschikt is. De praktijk is ook gespecialiseerd in herstel na corona en biedt sport- en ontspanningsmassages aan. Daarnaast bieden ze ook gezondheidscontroles en triggerpointtherapie aan. Voor vragen of het maken van een afspraak kunnen mensen contact opnemen met de praktijk.

Wil je weten wat Fysiotherapie Het Nieuwland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Het Nieuwland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Het Nieuwland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Het Nieuwland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Fysiotherapie Het Nieuwland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Het Nieuwland

Bezoekers bekeken ook