Fysiotherapie Het Centrum

Fysiotherapie Het Centrum is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Treubstraat 70a in Dieren.

Meer informatie over Fysiotherapie Het Centrum in Dieren

Fysiotherapie Het Centrum is een bekende praktijk in Dieren en omgeving. Ze bieden verschillende vormen van fysiotherapie aan, zoals manuele therapie, geriatrische fysiotherapie en sportfysiotherapie. Het team streeft ernaar om uw klachten zo goed mogelijk te verhelpen, door behandelingen bij één therapeut of in samenwerking met verschillende therapeuten. Ze maken ook gebruik van een multidisciplinaire benadering binnen het Paramedisch Centrum Dieren. Op hun website vindt u alle informatie over de praktijk, het team, de specialisaties en de contactgegevens. Ze zijn erkend als Topzorg en Plus Praktijk voor verschillende zorgverzekeraars en hebben contracten afgesloten voor het jaar 2023. U kunt een afspraak maken door te bellen, langs te komen of een e-mail te sturen naar de praktijk.

Wil je weten wat Fysiotherapie Het Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Het Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Het Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Het Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Fysiotherapie Het Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Het Centrum

Bezoekers bekeken ook