Fysiotherapie Centrum Velp

Fysiotherapie Centrum Velp is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Nieuwstraat 1A in Velp.

Meer informatie over Fysiotherapie Centrum Velp in Velp

Per 7 september 2023 heeft Fysiotherapie Centrum Velp een geregistreerd bekkenfysiotherapeut in dienst. Er zijn geen wachtlijsten, dus maak nu een afspraak! In de meeste gevallen kunt u binnen 24 uur bij ons terecht. Bij Fysiotherapie Centrum Velp krijgt elke patiënt individuele tijd en aandacht. Wij bieden verschillende behandelingstechnieken aan, zoals massage, oefentherapie en (lichaams)bewustwording. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in oedeem- en oncologiefysiotherapie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Naast Fysiotherapie Centrum Velp is er nu ook VitaalVelp, gespecialiseerde zorg voor vrouwen. Hier worden verschillende trainingen aangeboden, zoals zwangerschaps- en hersteltrainingen, bevallingsvoorbereiding en een programma voor vrouwen in de overgang. Bekijk onze website voor meer informatie. We bieden ook andere diensten aan, zoals algemene fysiotherapie, endermotherapie, medical taping, bekkenklachten behandeling, en een oefenzaal. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je weten wat Fysiotherapie Centrum Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Centrum Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Centrum Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Centrum Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Fysiotherapie Centrum Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Centrum Velp

Bezoekers bekeken ook