Fysio Ter Horst

Fysio Ter Horst is een Medisch centrum gelegen aan Haverweg 55c in Rheden.

Meer informatie over Fysio Ter Horst in Rheden

Onze praktijk, Fysio Ter Horst, bestaat uit 45 experts die samenwerken om u snel en effectief van uw klachten af te helpen. We hebben nu nog meer expertise op onze 6 locaties in Velp, Rheden, Giesbeek en Lochem. U kunt gratis een online consult krijgen voor nek- en rugklachten, verzorgd door onze expert manueeltherapeut Bart Vos. Daarnaast bieden wij deskundige begeleiding van onze MSc sportfysiotherapeut Roderik Groenewold om het maximale uit het sportseizoen 2023-2024 te halen en blessures te voorkomen. Elke dinsdag vanaf 17.30 uur hebben wij een sportspreekuur in Fysio Ter Horst Velp. U kunt bij ons terecht voor behandeling zonder verwijzing door een arts en een afspraak is mogelijk binnen 24 uur. Met onze multidisciplinaire specialistenteams kunnen wij al uw klachten goed en snel beoordelen en behandelen. We werken samen met andere zorginstellingen en specialisten in de regio. Daarnaast hebben we teams die gezamenlijk hielpijnklachten, schouderklachten en handklachten beoordelen en behandelen. U kunt ons bereiken via verschillende telefoonnummers, afhankelijk van de locatie.

Wil je weten wat Fysio Ter Horst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Ter Horst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Ter Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Ter Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Fysio Ter Horst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Ter Horst

Bezoekers bekeken ook