FotoHuisVelp Fotograaf

FotoHuisVelp Fotograaf is een Fotograaf gelegen aan Hoofdstraat 164 in Velp.

Meer informatie over FotoHuisVelp Fotograaf in Velp

Bij FotoHuisVelp kun je terecht voor officiële pasfoto's zonder afspraak, voor zowel volwassenen als kinderen en baby's. Ze maken ook pasfoto's voor minder mobiele mensen en voor alle buitenlandse paspoorten. Daarnaast bieden ze digitale foto's aan die erkend worden door RDW voor het rijbewijs. Een set pasfoto's op locatie kost €35,-. Bij elke pasfoto ontvang je een certificaat van goedkeuring. Naast pasfoto's biedt FotoHuisVelp ook verschillende afdrukmogelijkheden aan, zoals foto's op glans en mat papier, foto's op dibond, wit aluminium, geborsteld aluminium, canvas, plexiglas en hout. Ze kunnen ook films ontwikkelen en afdrukken. Daarnaast bieden ze de service om oude videotapes en 8mm spoelen te digitaliseren op dvd of usb. Klanten kunnen ook betalen met hun Gelrepas bij FotoHuisVelp en het hele bedrag van hun aankoop met hun tegoed betalen. Voor fotoapparatuur en accessoires op het gebied van fotografie kunnen klanten ook terecht bij FotoHuisVelp. Ten slotte bieden ze ook de mogelijkheid om films, rolletjes en dia's te ontwikkelen en af te drukken.

Wil je weten wat FotoHuisVelp Fotograaf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FotoHuisVelp Fotograaf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FotoHuisVelp Fotograaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FotoHuisVelp Fotograaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar FotoHuisVelp Fotograaf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FotoHuisVelp Fotograaf

Bezoekers bekeken ook