Foto Print & Design

Foto Print & Design is een Fotoservice gelegen aan SERVICEPUNT, Diderna 6 in Dieren.

Meer informatie over Foto Print & Design in Dieren

De fysieke winkel in Dieren is in september 2020 gesloten, maar de dienstverlening gaat online door via deze website. Hier vindt u alle informatie over het afdrukken van foto's, het maken van ontwerpen en de service aan huis. Als u iets niet kunt vinden, laat het dan weten. Er is een samenwerking aangegaan met boekhandel The Readshop in Dieren, waar u uw opdrachten kunt afgeven en/of ophalen. Let op: bij de boekhandel kunt u alleen halen en brengen, voor vragen en informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt zich inschrijven voor de mailinglijst om op de hoogte te blijven. Foto's kunnen in verschillende formaten worden afgedrukt met een maximale grootte van A2. Er wordt gebruik gemaakt van een Epson PhotoLab en er wordt zowel op Glossy als Lustre 250gr fotopapier afgedrukt. Daarnaast kunnen diverse producten gedigitaliseerd worden, zoals foto's, film, audio en documenten. Voor persoonlijke kaarten, bedankkaarten, collages en drukwerk kunt u ook bij hen terecht. Als u problemen heeft met het instellen van apparatuur, het maken van een digitaal fotoalbum, het leren van Photoshop of iets anders, komen ze graag bij u thuis om te helpen. Het contactnummer is 0313 414808 en het e-mailadres is info@fotopd.nl.

Wil je weten wat Foto Print & Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Foto Print & Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Foto Print & Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Foto Print & Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Foto Print & Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Foto Print & Design

Bezoekers bekeken ook