Fleurs olijfolie en delicatessen

Fleurs olijfolie en delicatessen is een Delicatessenwinkel gelegen aan Parkweg 3 in De Steeg.

Meer informatie over Fleurs olijfolie en delicatessen in De Steeg

In de webshop van Fleurs olijfolie & delicatessen kun je heerlijke extra vergine olijfolie uit Ligurië vinden, afkomstig uit Lerici en omgeving. Daarnaast bieden ze ook delicatessen aan uit heel Italië. Om te ontdekken welke producten populair zijn in Nederland, koopt de eigenaar kleine hoeveelheden in. Ook verkopen ze Boliviaanse boodschappentassen, die erg praktisch en vrolijk zijn. Deze zijn in beperkte hoeveelheid beschikbaar. Alle producten kunnen per post worden bezorgd of opgehaald worden op Parkweg 3 in De Steeg.

Wil je weten wat Fleurs olijfolie en delicatessen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fleurs olijfolie en delicatessen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fleurs olijfolie en delicatessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fleurs olijfolie en delicatessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Fleurs olijfolie en delicatessen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fleurs olijfolie en delicatessen

Bezoekers bekeken ook