Fitland - Sportschool Velp

Fitland - Sportschool Velp is een Sportschool gelegen aan Eiberstraat 18 in Velp.

Meer informatie over Fitland - Sportschool Velp in Velp

Club Velp is een sportschool die al meer dan 40 jaar bestaat. Ze bieden een breed scala aan sportactiviteiten aan, voor zowel kinderen als volwassenen. De instructeurs zorgen voor een divers aanbod binnen de lessen en helpen je bij het behalen van je trainingsdoelen. Naast fitness en groepslessen, kun je ook gebruik maken van de sauna en zonnebank. Ze bieden ook programma's aan om je leefstijl te verbeteren en hebben een fysiotherapeute beschikbaar voor blessures. Het team van Fitland Velp staat voor je klaar en de openingstijden zijn van 08:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Fitland - Sportschool Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitland - Sportschool Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitland - Sportschool Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitland - Sportschool Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Fitland - Sportschool Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitland – Sportschool Velp

Bezoekers bekeken ook