fietsschuurtjerheden

fietsschuurtjerheden is een Fietsenmaker gelegen aan in .

Meer informatie over fietsschuurtjerheden in

Fiets Schuurtje Rheden is dé fietsenmaker van Rheden en biedt een grote keuze aan elektrische fietsen, Race & Mountainbikes en andere merken in verschillende prijsklassen. Naast nieuwe en gebruikte fietsen kunt u bij hen ook terecht voor reparaties, onderdelen, kleding en accessoires. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Voor persoonlijk advies kunt u langskomen in de gezellige winkel aan de Groenestraat 71 in Rheden. U kunt ook telefonisch contact opnemen via het nummer +31 6 19233720. Een van de fietsen die zij aanbieden is de Stella Cosmo met Bosch ActiveLine middenmotor, inclusief lader en origineel Stella insteekslot. Deze fiets heeft slechts 1733 km op de teller en kost €1449,-.

Wil je weten wat fietsschuurtjerheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fietsschuurtjerheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fietsschuurtjerheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fietsschuurtjerheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar fietsschuurtjerheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fietsschuurtjerheden

Bezoekers bekeken ook