Fiets Ombouwcentrum Nederland

Fiets Ombouwcentrum Nederland is een Fietsenwinkel gelegen aan Florijnweg 21 in Velp.

Meer informatie over Fiets Ombouwcentrum Nederland in Velp

Fiets Ombouwcentrum Nederland is een ervaren specialist op het gebied van het ombouwen van gewone fietsen tot elektrische fietsen. Ze bieden ombouwsets met motoren in het voorwiel of bij de trapas, en met rotatiesensoren of trapkrachtsensoren. Daarnaast hebben ze ombouwsets met verschillende soorten accu's. Het centrum levert motoren en accu's van gerenommeerde merken zoals Bafang, Pendix, Samsung, Panasonic, Sanyo en LG. Ze zijn officieel importeur, distributeur en dealer van Bafang en exclusief distributeur van Pendix eDrive systemen. Je kunt je fiets zelf ombouwen met een ombouwset of dit laten doen bij het centrum of een van hun dealers. Als je eerst wilt testen, kun je een testrit maken bij het centrum. De ombouwsets passen op elke fiets, inclusief bakfietsen, vouwfietsen, ligfietsen, driewielers, vierwielers en mountainbikes. Met keuze uit de beste accu's en motoren kun je zelf een betrouwbare en relatief goedkope elektrische fiets bouwen.

Wil je weten wat Fiets Ombouwcentrum Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fiets Ombouwcentrum Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fiets Ombouwcentrum Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fiets Ombouwcentrum Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Fiets Ombouwcentrum Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fiets Ombouwcentrum Nederland

Bezoekers bekeken ook