Falke en Popeyus

Falke en Popeyus is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Schonenbergsingel 34 in Velp.

Meer informatie over Falke en Popeyus in Velp

Guido Popeyus en Marie José Falke waren meer dan 26 jaar lang actief als Adviesbureau Falke & Popeyus. Ze coachten, trainden en adviseerden mensen en organisaties op verschillende gebieden, zoals presentatie en communicatie, improvisatie en creatieve ontwikkeling, loopbaanvraagstukken en mobiliteit, persoonlijke effectiviteit, leiderschapsgedrag en managementstijlen, prépensioen en post-carrière, en gewenste cultuurverandering. Hun theaterachtergrond, met name hun ervaring als regisseur, speelde altijd een belangrijke rol in het succes van Falke & Popeyus. Nu ze gepensioneerd zijn, willen ze hun kennis en ervaring blijven delen met anderen. Ze zijn beschikbaar voor gesprekken, trainingen en klankbordsessies. Guido is met name gespecialiseerd in presentatie en spreken in het openbaar. Daarnaast zijn ze ook uitgever van het boek 'Onzichtbare Interactie' en werkt Marie José aan haar tweede boek over breedbegaafdheid. Nieuw is de mogelijkheid om de tekeningen en schilderijen van Marie-José te bekijken en te kopen.

Wil je weten wat Falke en Popeyus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Falke en Popeyus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Falke en Popeyus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Falke en Popeyus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Falke en Popeyus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Falke en Popeyus

Bezoekers bekeken ook