Executive chef sushi

Executive chef sushi is een Sushirestaurant gelegen aan Callunaplein 81 in Dieren.

Meer informatie over Executive chef sushi in Dieren

Welkom bij Executive Chef Sushi Dieren! Op onze website en app kunt u ons menu bekijken en direct bestellen. Onze klanten geven ons 5 sterren na 169 beoordelingen, dus bestel en ervaar het zelf! Meld u aan voor onze nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Daarnaast kunt u ook onze app downloaden voor Android om nog sneller en eenvoudiger te bestellen. Houd onze website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Bekijk ook welke gerechten het meest populair zijn en bestel direct. We hebben ook speciale acties zoals de Chefs Collection met 10% korting op ALLES. Daarnaast bieden we verschillende sushi sets, fushion rolls, maki, temaki, gunkan, tobiko's, sashimi en nigiri's aan. Als u iets niet wilt, kunt u dit aangeven om verspilling tegen te gaan. We bieden ook warme gerechten, extra's en verschillende dranken aan.

Wil je weten wat Executive chef sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Executive chef sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Executive chef sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Executive chef sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Executive chef sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Executive chef sushi

Bezoekers bekeken ook