Evangelische Gemeente Dieren

Evangelische Gemeente Dieren is een Kerk gelegen aan Meester Aalbersestraat 26 in Dieren.

Meer informatie over Evangelische Gemeente Dieren in Dieren

Elke zondagochtend om 10:00 uur organiseert de Evangelische Gemeente Dieren een kerkdienst in hun gebouw aan de Mr. Aalbersestraat 26 in Dieren. Iedereen is van harte welkom, inclusief kinderen. Er is oppas voor de allerkleinsten en een aparte kinderdienst. Na de dienst is er gelegenheid om koffie te drinken. De kerk staat open voor alle christenen uit Dieren en omgeving en de Bijbel staat centraal tijdens de diensten. Er worden ook diverse activiteiten georganiseerd, zowel op zondag als doordeweeks. Elke twee weken komen er kleine groepen mensen, genaamd huiskringen, bij elkaar op doordeweekse avonden. De diensten en andere samenkomsten worden opgenomen en zijn beschikbaar op de website van de gemeente. De geluidsopnames zijn te downloaden, maar de volledige diensten zijn alleen beschikbaar voor leden via een login. Het contactadres en bankgegevens van de gemeente worden ook vermeld op de website.

Wil je weten wat Evangelische Gemeente Dieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelische Gemeente Dieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelische Gemeente Dieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelische Gemeente Dieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Evangelische Gemeente Dieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelische Gemeente Dieren

Bezoekers bekeken ook