Emmely's Salon

Emmely's Salon is een Schoonheidssalon gelegen aan Eduard van Beinumlaan 2 in Dieren.

Meer informatie over Emmely's Salon in Dieren

Welkom bij Emmely's Salon, waar jouw huid de zorg krijgt die het verdient. Hier kun je terecht voor behandelingen zoals acné, huidverbetering, huidverzorging, medisch pedicure, harsen, epileren, massages en het creëren van mooie wenkbrauwen. De eigenaresse, Emmely, is gespecialiseerd in huid- en voetproblemen en helpt graag om jou zelfverzekerd en mooi te laten voelen. Daarnaast kun je ook cadeaubonnen geven aan vrienden of familieleden. Onlangs is Emmely's Salon officieel geopend en er zijn al leuke openingsacties geweest. Verder is er een Anti-Age verzorgingslijn genaamd A Classic beschikbaar. De salon is gevestigd aan de Eduard van Beinumlaan 2 in Dieren. Je kunt betalen met verschillende betaalmethoden en Emmely's Salon is aangesloten bij diverse organisaties. Volg Emmely's Salon ook op sociale media.

Wil je weten wat Emmely's Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmely's Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmely's Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmely's Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Emmely's Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Emmely’s Salon

Bezoekers bekeken ook