Eetwinkel Favorites

Eetwinkel Favorites is een Cafetaria gelegen aan Diderna 11 in Dieren.

Meer informatie over Eetwinkel Favorites in Dieren

Eetwinkel Favorites is een jong en energiek horecabedrijf dat zich onderscheidt door huisgemaakte producten van hoge kwaliteit en een hoge nadruk op service en hygiëne. Ze willen graag gezien worden als een vernieuwde cafetaria met de kwaliteit en charme van een bistro. Ze streven ernaar om een begrip te worden in Dieren en omstreken. In samenwerking met twee deelnemers van de Run for KiKa Marathon hebben ze een vrolijke kinderbox ontwikkeld, waarbij € 0,25 van elke verkochte kinderbox wordt gedoneerd aan het goede doel KiKa. De kinderbox bestaat uit frietjes met saus, curry of appelmoes, en een keuze uit een snack zoals een frikandel, kroket, bitterballen of kipnuggets, compleet met een Capri-Sun en een cadeautje. De eetwinkel is gevestigd op Diderna 11 in Dieren.

Wil je weten wat Eetwinkel Favorites verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetwinkel Favorites of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetwinkel Favorites? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetwinkel Favorites het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Eetwinkel Favorites reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetwinkel Favorites

Bezoekers bekeken ook