Eeterij de Jutberg

Eeterij de Jutberg is een Restaurant gelegen aan Priesnitzlaan 78 in Laag-Soeren.

Meer informatie over Eeterij de Jutberg in Laag-Soeren

Eeterij de Jutberg is een gezellig familierestaurant aan de rand van de Veluwezoom. Met een grote speeltuin en activiteiten in de buurt is het een perfecte plek voor een familie- of bedrijfsuitje. Op maandag kun je genieten van heerlijke pizza's, zowel in het restaurant als om mee te nemen. Daarnaast biedt de Eeterij ook de mogelijkheid om te barbecueën in de sfeervolle Kekuli. Voor groepen vanaf 20 personen is dit een leuke activiteit. De Eeterij is gevestigd op Ardoercamping de Jutberg, dus je kunt ook blijven slapen. Vanaf 29 oktober is de Eeterij gesloten, maar op 30 maart 2024 gaat het weer open. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met de Eeterij.

Wil je weten wat Eeterij de Jutberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eeterij de Jutberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eeterij de Jutberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eeterij de Jutberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Eeterij de Jutberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eeterij de Jutberg

Bezoekers bekeken ook