Een bijzondere zorg & vechtsport aanbieder in Velp

Graag willen wij uw aandacht voor een bijzondere zorg en vechtsport aanbieder uit Velp!

KF-Action is in 2007 opgericht door Krista Fleming, van origine een geboren en getogen Westervoortse. Fleming, een voormalig wereldkampioene kickboksen, besloot na het beëindigen van haar topsportcarrière om haar bokshandschoenen niet volledig aan de wilgen te hangen, maar haar opgedane ervaringen en kunde op het gebied van vechtsport in te zetten om anderen te helpen. Zij was de eerste die een methodiek ontwikkelde om een destijds niet bestaande vorm van hulpverlening van de grond te krijgen; weerbaarheidstraining. Met weerbaarheidstrainingen helpt zij, samen met inmiddels een team van 9 zelfstandige trainers en begeleiders, jaarlijks vele kinderen en (jong-) volwassenen om sterker in hun schoenen te gaan staan.

foto-kf-action

Doel is om middels een unieke combinatie van (gespreks-) oefeningen en vechtsport, weer maatschappelijk fit en/of werkfit te worden. Dat het element sport heel vaak vechtsport -zoals kickboksen- betreft, laat zich raden.

Eigenlijk is het doel van de trainingen als volgt eenvoudig samen te vatten; letterlijk én figuurlijk weer in beweging komen!

Zoals Krista’s lijfspreuk “Never give up on your dreams” haar sterkte in haar pad naar het wereldkampioenschap, dekt deze uitspraak tevens de lading als het gaat om haar huidige levensmissie; mensen helpen zich goed & sterker te laten voelen. Inmiddels is Krista sinds 2018 ook afgestudeerd lichaamsgericht traumatherapeut en past ze deze kennis ook toe in haar methodiek voor weerbaarheidstrainingen.

De cliënten/cursisten vinden via diverse wegen hun weg naar deze unieke organisatie. Naast vele particuliere cursisten, verwijzen ook sociale wijkteams, huisartsen, sociale diensten, psychologenpraktijken en andere hulpverlenende instanties, mensen met uitdagingen op het gebied van weerbaarheid door naar de twee locaties.

KF Action is dan ook in de regio Gelderland-Midden een zorgvuldig geselecteerd en gecontracteerd zorgaanbieder voor cliënten met een doorverwijzing vanuit de Jeugdwet en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Uiteraard zijn particulieren ook van harte welkom.

Naast de zorgtrajecten biedt KF Action ook small group lessen in Kickboksen aan. Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom om een keer een proefles te komen volgen. De lessen worden gegeven door Wereldkampioen Boy Boy Martin en Wereldkampioene Krista Fleming. Beide kampioenen zijn erkende trainers en hebben jaren ervaring met lesgeven in de vechtsport.

Vanaf februari wordt er ook Senior Kickboksen aangeboden in Velp. Alle 60-plussers zijn van harte welkom om eens een proefles te ervaren.

KF Action is te vinden op de Hoofdstraat 26a in Velp.

KF Action beschikt over een professionele dojo en fitnessruimte, tevens zijn er ruimtes beschikbaar voor andere vormen van coaching, therapie en yoga-lessen. KF Action heeft ook een lounge en een leesruimte en er is thee en koffie voor iedereen.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar onze site www.kfaction.nl.

Tevens is onze backoffice altijd bereikbaar via 0622556013

Met vriendelijke groet,

Marc Ensink

Operationeel Manager KF Action

Lees het volledige artikel bij Marc Ensink.

Laat dit artikel viral gaan in Rheden, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deRhedengids.nl
Redactie deRhedengids.nl

Nieuws door Marc Ensink. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Een bijzondere zorg & vechtsport aanbieder in Velp

Gerelateerde berichten