Dierense huisartsengroep Hagenau

Dierense huisartsengroep Hagenau is een Huisarts gelegen aan Wilhelminaweg 80aa in Dieren.

Meer informatie over Dierense huisartsengroep Hagenau in Dieren

In dit artikel worden verschillende mededelingen gedaan door Huisartsengroep Hagenau. Ten eerste is Mw. Van der Lee afwezig vanwege ziekte. Daarnaast is er een expositie genaamd 'Bij de Dokter', waarbij de kunstenaar Walter Knoop exposeert. Verder zijn er nieuwe bel-tijden voor het maken van afspraken of het opvragen van uitslagen van onderzoeken, namelijk van 8.00 uur tot 12.00 uur op werkdagen. Er wordt ook vermeld dat mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona, zoals 60-plussers en zwangere vrouwen, vanaf 2 oktober 2023 een herhaling-coronaprik kunnen krijgen. Tot slot worden de namen van de huisartsen en praktijkondersteuners genoemd, evenals de adresgegevens van de huisartsengroep en de openingstijden van de praktijk.

Wil je weten wat Dierense huisartsengroep Hagenau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dierense huisartsengroep Hagenau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dierense huisartsengroep Hagenau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierense huisartsengroep Hagenau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Dierense huisartsengroep Hagenau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dierense huisartsengroep Hagenau

Bezoekers bekeken ook